Обратно към сайта vrediteli.org

Обезпаразитяване

октомври 2nd, 2010

Vrediteli.org e станция за професионално обезпаразитяване от вредни насекоми и гризачи в търговски обекти и частни жилища.
Дейността си по обезпаразитяване станцията извършва на територията на градовете София, Пловдив, Варна и Бургас. От новата 2011г. станцията ще открие и още един свой офис в град Стара Загора.
Станция за борба с вредители – vrediteli.org обезпаразитява от хлебарки, бълхи, мравки, кърлежи, плъхове, дървояди, мишки, дървеници, мухи, оси, молци и други вредни насекоми и гризачи. Освен посочените вредители извършваме и премахване на змии, гущери, гълъби, къртици, съсели или по-известни като сънливци и други. Станцията извършва и дезинфекция.
Обезпаразитяванията се извършват с последен клас препарати които са напълно безвредни за здравето на хора и животни.

Дървеници

април 12th, 2010

Бум на дървеници
Предупреждаваме всички граждани, че от няколко месеца има бум на дървеници в цяла България. Още от миналата година имаше зачестили обаждания относно тези вредители, но от това лято се очаква броят им рязко да се увеличи. Най – често дървениците биват бъркани с бълхи, но за разлика от тях дървениците не остават върху човека след като го нахапят. Освен това дървениците нападат своите гостоприемници (хората) предимно вечерно време, когато човешкото тяло е в пълен покой. Ако имате нужда от унищожаване на дървеници за градовете София, Пловдив, Варна или Бургас можете да се свържете с нас на следните gsm: за София и Пловдив – 0888 44 99 49; за Варна и Бургас – 0878 20 12 67; 0888 44 99 78.

Прилича ли на съсел Станишев

февруари 20th, 2010

Прилича ли на съсел бившият български премиер Сергей Станишев? Тази тема се обсъжда вече от седмица в общесвеното пространство след изказване на министър Дянков. Повече може да прочетете на старниците на вестник Труд от 20.02.2010г.

ХАСЕП

декември 25th, 2009

ХАСЕП (HACCP) системи – изготвяне и внедряване.

Съдействие при изготвяне на ХАСЕП системи за самоконтрол, както и при внедряването им от лицензирана фирма Бран Инсект ЕООД. За допълнителни въпроси моля пишете на e-mail: bran_insect@abv.bg или позвънете на gsm: 0899434194. По долу може да научите какво е ХАСЕП системи за самоконтрол, какви са целите на тези системи, както и техните основни принципи.

1.Същност на ХАСЕП (НАССР) системите – произлиза от англ. език и в превод означава: Анализ на опасностите и контрол на критичните точки.

2.Цели на ХАСЕП системите. Основната цел на ХАСЕП (НАССР) е да бъдат предотвратени евентуални опасности при призводството на даден продукт.

3.Основни принцип на ХАСЕП системата:
* Да се извърши подробен анализ на опасностите с цел определяне на потенциалните опасности, които са свързани с производството на храните на всички етапи от тяхното производство.
* Да се определят Критичните Контролни Точки (ККТ) – това са точките от производствения процес, в които опасностите могат да бъдат контролирани или управлявани максимално ефективно.
* Формиране на пределни граници за дадените показатели, които трябва да се спазват, за да е сигурно, че ККТ са под контрол.
Пример: минимална и максимална температура при печене на пиле на грил, с цел да се гарантира премахването на евентуални опасни микроби.
* Установяване на система за контрол на ККТ чрез наблюдение. При тази процедура се определя кой и как да наблюдават за тези показатели (в дадения пример по – горе това е температурата)
* Установяване на коригиращи действия, когато контрола показва, че определена ККТ е извън контрол.
* Установяване на процедури за верификация (проверка) на ХАСЕП системите. Тази процедура трябва да бъде редовно проверявана и адаптирана към промените в процеса или продукта.
* Въвеждане на нужната документация, която обхваща всички процедури, както и създаването на записи.

HACCP системата може да бъде разработена като допълваща други управленски системи като ISO 9001:2000.

Очквайте още подробности за изготвяне и внедряване на ХАСЕП системи.

Препарати за хлебарки

декември 24th, 2009

Борбата срещу хлебарките е много специфична и за да бъде постиганат дълготраен ефект е от огромно значение препаратите за хлебарки да са качествени, да се използват в нужната концентрация и да се нанасят на точните места от специално обучени професионалисти. Ето защо е по – добре да се доверите на лицензирана фирма с повече от 5 годишен опит отколкото сами да експериментирате с препарати за хлебарки, както и да излагате на риск вашето здраве и това на другите около вас.
Ако желаете качествено изпръскаване против хлебарки с нови препарати за хлебарки в жилища, офиси или търговски обекти не се колебайте да се свържете с нас на gsm: 0878 20 12 67; 0888 44 99 78.

ДДД фирма

декември 24th, 2009

ДДД фирма (фирма за дезинфекция, дезинсекция, дератизация) работеща под контрола на РИОКОЗ – новото наименование на ХЕИ в градовете София и Пловдив.
Ако в момента откривате нов обект подлежащ на контрол от службите на РИОКОЗ (ХЕИ) или сте разочаровани от старата си ДДД фирма ние от www.vrediteli.org можем да ви предложим цялостни решения в борбата срещу вредителите, било те насекоми или гризачи. Нашата ДДД фирма е лицензирана и е регистрирана в Министерство на здравеопазването. Освен това ние за разлика от другите ДДД фирми, работим само със съвременни препарати за унищожаване на вредители, което е гаранция за максимален ефкт при контрола над вредните насекоми и гризачи, а също така предпазва вас и здравето на вашите клиенти от отрицателни последици. Не на последно място е добре да знаете, че при нас работят хора с дългогодишен опит в извършването на дезинфекция, дезинсекция и дератизация.
Обработваме всякакви терени – търговски обекти, частни жилища, зелени площи и т.н. За контакт с нас влезнете в сайтът ни като кликнете върху червеният надпис разположен от ляво над статията или ни потърсете на gsm;0878 20 12 67; 0888 44 99 78.

Изчистване от хлебарки

декември 9th, 2009

Изчистване на хлебарки от вашия дом или търговски обект с нови препарати без цвят и миризма.
Vrediteli.org извършва както еднократно изчистване от хлебарки, така и предлага целогодишна поддръжка срещу редица други вредители в обекти от всякакъв характер.
Vrediteli.org е лицензирана станция за изчистване от хлебарки, която извършва своята дейност под контрола на РИОКОЗ (бившето ХЕИ). Благодарение на дългогодишният си опит и квалифициран персонал ние гарантираме за качеството на своята услуга и постигането на дълготраен унищожителен ефект.
За подаване на заявка за изчистване на хлебарки може да се свържете с нас всеки ден от 9.00 до 20.00 на gsm 0878 20 12 67; 0888 44 99 78.

Цени за пръскане срещу хлебарки.

ноември 26th, 2009

Цените за пръскане срещу хлебарки в жилища – апартаменти, къщи и др., зависят от квадратурата на съответния обект, както и от неговото местоположение. Не на последно място за крайната цена за пръскане срещу хлебарки е от значение и конкретният препарат против хлебарки. Много хора не обръщат внимание на препаратите с които се пръска в дома им, а гледат само цената да е по – ниска, което е голяма грешка. Евтините препарати срещу хлебарки могат да дадат странични отрицателни реакции, като алергични обриви и т.н.
Казано накратко, ако търсите качествено пръскане срещу хлебарки за градовете София или Пловдив, което да има дълготрайно действие и да е безвредно за вашето здраве можете да позвъните всеки ден от 9.30 до 20.00 на 0878 20 12 67; 0888 44 99 78. В събота и неделя приемаме поръчки за пръскане срещу хлебарки от 11.00 – 20.00
Цената за унищожаване на хлебарки в гарсониери е 35 лв., за двустайни апартаменти е 40 лв., а тристайните апартаменти в зависимост от квадратурат са 45-50 лв. Важното е, че се обработва еднократно, а не по няколко пъти т.е. плащате еднократно и забравяте за проблема с хлебарките.

РИОКОЗ СОФИЯ

октомври 25th, 2009

РИОКОЗ СОФИЯ
Лицензирана фирма за дезинфекция, дезинсекция и дератизация работеща под контрола на РИОКОЗ.
Извършваме еднократни обработки против вредни насекоми и гризачи, а също и сключваме абонаментни договори съгласно изискванията на РИОКОЗ в обекти от всякакъв тип. Обработваме както жилища, така и ресторанти, хотели, болници и други обекти. За контакти 0878 20 12 67; 0888 44 99 78.

Дезинфекция, дезинсекция, дератизация

октомври 20th, 2009

Дезинфекция, дезинсекция, дератизация

Дезинфекция, дезинсекция, дератизация във жилища и търговски обекти от всякакъв характер. Сключване на договори според изискванията на РИОКОЗ (ХЕИ) в градовете София и Пловдив. Вижте повече за нас тук или ни се обадете на 0878 20 12 67; 0888 44 99 78.

Дезинфекция – обеззаразяване след болен, отпадни води и др.

Дезинсекция – борба с вредните насекоми – хлебарки, бълхи, оси и др.

Дератизация – борба с гризачи – плъхове, мишки, съсели и др.