Дезинфекция. Фирма за дезинфекция

Дезинфекция. Фирма за дезинфекция.

Фирма за дезинфекция в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас както и в прилежащитe им области. Обработваме частни жилища, офиси и търговски обекти от всякакъв характер.

Дезинфекция - видове и същностКъм дезинфекцията спадат всички мероприятия свързани с унищожаването на болестотворните микроорганизми съществуващи във външната среда. Според метода по който може да бъде извършена видовете дезинфекция са: химична, физична и биологична дезинфекция. Ние от Vrediteli.org извършваме най - сигурният и доказан начин, а именно химична дезинфекция. Този метод е най - подходящ за помещения, където дълго време е имало заразно болни или след прекарани вирусни заболявания, след наводнения и т.н. При извършване на дезинфекция от нашата фирма е добре да имате предвид, че помещението е препоръчително да остане затворено за около 30 минути до 1 час. Така ефекта от извършеното третиране ще се увеличи допълнително. След този период можете да влезете в обекта.

Фирма за дезинфекция в София и ПловдивФирмата ни извършва професионална дезинфекция в град София и град Пловдив, както и в Софийска и Пловдивска област. Разполагаме със съвременно оборудване и отлично обучен в РИОКОЗ (ХЕИ) персонал. При извършването на дезинфекция използваме само съвременни препарати, които не са с натрапчива миризма и имат мигновен ефект над патогенните микроорганизми.